Pigging av gammelt kjellergulv

Raskt og effektivt gjennomført, til avtalt tid. God kommunikasjon og fleksible ift ekstra arbeid. Kvalitet på utført arbeid. Anbefales!

Embjørg, Lillehammer, November 28th, 2019

Maling innvendig

Effektive og veldig flinke. Vi hadde en mann i fire dager for en stor, innvendig malejobb (tak, vegger, lister, karmer, trapp og gelender). For at vi skulle «få tilbake huset» til helgen satte de på en ekstra mann for å fullføre jobben i løpet av fem arbeidsdager. God kvalitet på arbeidet, det ble utrolig fint! Alt var inkludert i pris, bortsett fra selve malingen. VI satte stor pris på både forarbeidet med maskering og tildekking - meget grundig. Det samme med avfallshåndteringen i etterkant. Vi kommer til å bruke dem igjen. Anbefales!

Line, Gjøvik, November 13th, 2019

Maling av pauserom; 36m2

Jobben ble utført tilfredsstillende og innen tidsfrist for oppdrag.

Och, Lillehammer, September 10th, 2019

Maling av innendørs vegg.

Tak og vegger ble malt med stor presisjon. Jeg har aldri sett en så god malerjobb. Det ble også lagt tapet på en stor vegg med seks meter takhøgde. Jeg er svært imponert over håndverket og resultatet ble kjempefint! I tillegg var maleren/tapetsereren som utførte jobben svært hyggelig, rask og effektiv. Jeg anbefaler denne bedriften og vil bruke de igjen.

Carina, Lillehammer, June 22nd, 2017

Sette inn vinduer og dør

Kjapt og presist levert.

Ingvill, Vingrom, March 14th, 2017